Ιστοσελίδες

Η ιστοσελίδα σας αποτελεί τη βιτρίνα της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο. Είναι ο πωλητής σας, ο οποίος δουλεύει για εσάς 24 ώρες το 24ωρο.

Στην InternetMarketingGreece μελετάμε τις ανάγκες σας, αναλύουμε τους επαγγελματικούς σας στόχους, αξιολογούμε την αγορά που δραστηριοποιείστε και σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση για την κατασκευή ιστοσελίδας.

Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι λειτουργικές, φιλικές προς τον χρήστη και τις μηχανές αναζήτησης, χωρίς περιττές λειτουργίες και κρυφές χρεώσεις. H διαχείριση τους είναι εύκολη, χωρίς να χρειάζονται ειδικές γνώσεις και πρόσθετα προγράμματα.

Είτε πρόκειται για κατασκευή στατικής ή δυναμικής ιστοσελίδας, ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) ή διαδικτυακής πύλης (portal), αντιμετωπίζουμε κάθε έργο σαν μία νέα πρόκληση, με στόχο να αποκτήσετε μία ισχυρή online παρουσία που θα συμβάλει στην προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών σας

Μετά την παράδοση της ιστοσελίδας είμαστε πάντα δίπλα σας, παρέχοντας εκπαίδευση και τεχνική υποστήριξη όποτε μας χρειαστείτε.